Mere om personaleudvikling

Energifyldt personaleudvikling

 

Med udgangspunkt i arbejdspladsen som et praksisfællesskab, anvender vi på dette kursus trommeorkestret som redskab til at reflektere over begreber som fælles opgave, gensidigt engagement og hvordan vi bidrager konstruktivt til det fælles overordnede mål.

 

I en vekselvirkning mellem spil, teori og refleksion bliver vi på en sjov og underholdende måde klogere på hinanden som personalegruppe eller team og fornyer vores fælles billede af fokus og fremdrift.

 

Trommeorkestret er en energi- og humørfyldt arena og fungerer som sjov og meningsfuld legeplads, hvor det bliver tydeligt hvordan vi agerer i et fællesskab med et klart fælles mål: at kunne spille den samme rytme.

 

Kursets opbygning

Fokus for kurset skærpes med en indledende individuel refleksionsøvelse, hvorefter alle får udleveret en tromme og vi går i gang med at lære en rytme og spille sammen. Resten af kurset foregår som vekselvirkning mellem refleksion (nogle gange i grupper, andre gange individuelt), teori og spil i trommeorkestret, hvor kompleksiteten gradvist øges. Vi tager det høje energiniveau, det klare fokus og det gode humør med os fra trommeorkestret ind i refleksions-sessionerne og får nye vinkler på vores daglige samarbejde. Med vores medbragte og nyligt vundne kompetencer laver vi en koncert med trommeorkestret, og vi afslutter dagen med at samle op både i grupper og i fællesskab og går hjem med nye erkendelser og nyt fokus for vores daglige arbejde.

 

Antal deltagere

Optimalt 15-30 personer.

 

Varighed

En halv dag, en hel dag eller mere.

 

Kursusledere/konsulenter

Minimum to; afhængig af indhold, varighed og deltagerantal.

 

Pris

Afhængig af indhold, varighed og deltagerantal. Fra kr. 8.000,-

 

Kontakt

Michael Aabye tlf: 27 57 62 38 eller info@teambeat.dk

Olga Trolle tlf: 60 68 50 01 eller olga.trolle@teambeat.dk

 

 

Praksisfællesskaber

Vi er alle en del af forskellige praksisfællesskaber. Gennem deltagelse i disse praksisfællesskaber medvirker vi til at definere, hvad det vil sige at være kompetent inden for en given kontekst, f.eks. hvad der karakteriserer en god læge, en kompetent og omsorgsfuld pædagog eller en god sygeplejerske.

 

Hvornår er man kompetent?

At være kompetent i en given kontekst afhænger altid af mindst tre ting:

  • Viden – den grundlæggende viden om den praksis, man er en del af
  • Kompetence – den sociale kompetence, som er blevet defineret i praksisfællesskabet (hvordan man skal agere for at blive betragtet og anerkendt som værende kompetent)
  • Personlig erfaring – den løbende opbygning af personlige erfaringer, som man bringer med til forskellige praksisfællesskaber.

 

 

Kontakt

Michael Aabye tlf.: 27 67 62 38 eller info@teambeat.dk

 

Olga Trolle tlf.: 60 68 50 01 eller olga.trolle@teambeat.dk

TeamBeat: Michael Aabye tlf: 27 57 62 38 eller e-mail: info@teambeat.dk CVR.NR.: 16199990